You are here: Home > Bröd > Katrins lchf-bröd

Katrins lchf-bröd

Jag hittade det här receptet på Katrin Zytomierskas blogg. Jag prövade baka och det blev jättegott!!

Såhär gjorde jag:

I dl fibrex, 1/2 dl krossade linfrön, 1/2 dl solrosfrön, 1 msk fiberhusk, 1 dl mandelmjöl, 1 tsk bakpulver. En liten burk keso och tre ägg. Riven ost

Blanda ägg och keso först. Rör sedan ner de torra ingredienserna och blanda. Krydda med det du vill! Bre ut allt på bakplåtspapper och strö över riven ost. Sen in i ugnen i 15 minuter på 225 grader

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Responses to “Katrins lchf-bröd”

  1. […] c:a ½ dl creme fraiche med ½ dl majonäs. Hacka rökt lax och lägg i röran. Bred röran på brödet och toppa med räkor, tomat, gurka samt klipp lite gräslök på […]

  2. […] Lchfbröd med ishavsröra Posted in Bröd, Lunch, Middag | september 10th, 2011 Använd receptet till Katrins lchf-bröd! […]

  3. Casin skriver:

    Ser ju fruktansvärt gott ut!
    Inte speciellt svårt att laga! :)
    Kanske skulle man ta och testa!

  4. […] Lchfbröd med kyckling och bacon Posted in Bröd, Frukost, Kött, Kyckling, Lunch, Middag | april 21st, 2012 Du behöver en grillad kyckling, bacon, majonäs, röd lök, tomat och sallad. Brödet hittar du här. […]

Leave a Reply