You are here: Home > Fest, Fisk, Lunch, Middag > Ugnsbakad lax med smör och grädde

Ugnsbakad lax med smör och grädde

Lägg laxfiléerna i en ugnsform. Krydda med salt och peppar eller välj dina favoritkryddor. Lägg en klick smör på varje skiva och sätt in i ugnen på 175 grader. Efter en stund kan du hälla ner lite grädde i formen och låta det blandas med det smälta smöret. Ös sedan blandningen över fisken några gånger. Ta ut formen när fisken ser färdig ut. Tänk på att inte ha den inne för länge så att den blir torr. Servera med lite grönsaker och en klick hollandaisesås!

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

2 Responses to “Ugnsbakad lax med smör och grädde”

 1. Mamma skriver:

  Ska verkligen prova receptet. Jag som egentligen inte tycker om fisk.

 2. Lana skriver:

  Det måste provas! :)
  kram
  Lana

Leave a Reply