You are here: Home > Kött, Lunch, Middag > Heta köttfärsbiffar med gräddsås och champinjoner

Heta köttfärsbiffar med gräddsås och champinjoner

Du behöver: 400 gram köttfärs, 1 ägg, 1 tsk röd curry paste, 2 dl grädde, champinjoner, 1 msk oxfond och olja till stekpannan. Kryddor: chili, paprika, salt och peppar.


Blanda färsen med ägget, curryn och kryddorna. Gör små biffar och lägg i stekpannan. När du har vänt biffarna och låtit de steka på varje sida lägger du ner champinjonerna. Efter någon minut häller du även i grädden och 1 msk oxfond. Rör om och låt det puttra ett tag innan det är klart för servering!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

3 Responses to “Heta köttfärsbiffar med gräddsås och champinjoner”

  1. Lotta skriver:

    Mmm vad gott det ser ut! =)

  2. Lana skriver:

    Jättegott! De biffarna ska lagas här hemma! :)
    kram
    Lana

  3. admin skriver:

    Gör det! De blev verkligen goda!
    Trevlig helg =)

    Kram Elin

Leave a Reply