You are here: Home > Efterrätt, Fest > Rabarberpaj

Rabarberpaj

Det här receptet har jag tagit ur boken, ”Bakglädje med Lchf”.

För 2-4 potioner behöver du: 75 g smör, 0,75 dl sukrin, 1 dl mandelmjöl, 0,5 dl fibrex, 0,5 dl Bake Pro, 0,5 tsk bakpulver, lite vaniljpulver.

Fyllning: 2 st rabarber, 2 msk sukrin och 1 tsk kanel.

Gör såhär: Sätt ugnen på 200 grader. Skala och skiva rabarbern i små bitar. Blanda rabarbern tillsammans med sukrin och kanel, låt stå och dra en stund. Mixa alla ingredienserna i en matberedare eller knåda ihop med händerna. Strö ut rabarbern i botten på en form, smula pajdegen över och sätt in i ugnen. Grädda tills pajen antar en gyllenbrun färg.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply