You are here: Home > Efterrätt, Lunch, Middag > American pancakes med hallongrädde

American pancakes med hallongrädde

Det här receptet har jag tagit från boken ”Bakglädje med LCHF”

Du behöver: 200 gr mascarpone/philadelphiaost, 0,5 dl sukrin, 0,25 tsk vanilj, 3 ägg, 1,5 tsk bakpulver, 0,5 dl fiberhusk, grädde och hallon.

Pannkakorna: Rör mascarponen philadelphiaosten slät, gärna med elvisp. Blanda i sukrin, vanilj och ägg. Rör samman till en slät smet. Rör i fiberhusk mixat med bakpulver och låt stå att svälla en stund. Grädda pannkakorna i smör.

Hallongrädde: Lägg hallon i en kastrull och rör om under tiden det blir varmt så att hallonen smälter och blir som sylt. Vispa grädden och blanda sedan i hallonen. Låt stå kallt ett tag i kylen innan servering.

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

Leave a Reply