You are here: Home > Kött, Lunch, Middag > Fransyska med bearnaisesås

Fransyska med bearnaisesås

Stek några skivor fransyska med salt och peppar.

Servera med den goda såsen och sallad.

 • Digg
 • Del.icio.us
 • StumbleUpon
 • Reddit
 • Twitter
 • RSS

2 Responses to “Fransyska med bearnaisesås”

 1. tjockis skriver:

  HEJ!! Jag måste bara säga att du har en fantastisk blogg med rätter precis i min smak!! Jag visste inte om jag skulle börja med LCHF eller inte, jag har vart överviktig hela mitt liv men de senaste 3 åren har det bara gått utför. Prövade Modifast och blev erbjuden en operation men avböjde i sista stund då jag känt att jag inte riktigt gjort mitt bästa. Modifasten gick riktigt bra tills jag fick 2 gånger blev magsjuk vilket resulterade i att jag inte kan dricka vatten längre. Jag har blivit jättekänslig mot allt som är vattningt (jag som drack 5 l vatten om dagen). Läste på lite om lchf, har aldrig varit så beroende av kolhydrater men kände att det kanske känns för ”fettigt”. Halkade in på din blogg och såg fransyska med bea-sås? Skojar du med mig? Min favoritmat som jag inte riktigt ätit så ofta med tanke på den ”feta bearnaisesåsen” till. Men nu ska det bli ändring på det. Nu fick du hela min livshistoria, vill dela med mig för att berätta hur du fick igång mig på detta. Tänkte börja imorgon, men hur många gånger har man inte tänkt det? Så jag gick och slängde allt som innehöll kolhydrater i papperskorgen och stekte äggröra med ost istället till middag. Nu har jag skrivit av hur många av dina recept som helst och imorgon ska jag ut och handla. Som sagt, tack för en fantastisk matblogg, den fick mig att ta steget! / En liten tjockis :)

  • admin skriver:

   Vad kul att du har blivit så inspirerad av min blogg!! Hoppas det går bra för dig
   och att du får må bra! Kom gärna tillbaka och berätta hur det går för dig framöver =)

Leave a Reply